2010. július 29., csütörtök

Egy kicsit más - Torták


Szeretem a szép torták :) vagyis mindent ami többszörösen hat pozitívan az érzékekre. Nagy sikert arattak, finomak voltak és a megajándékozottaknak nagyon tetszett mindegyik :)

7 megjegyzés:

 1. Azt meghiszem! De most komolyan,ezeket te csinältad???

  VálaszTörlés
 2. Igen, sk készültek :)Szívesen készítem őket, mert olyan jó látni az arcukat mikor meglátják és megkóstolják. Csak ritkán van időm. Ha a gyerkőcök oviba mennek, időmilliomos leszek, gondolom :)

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm, hogy velem is megosztottad a blogodat, mostantól követni foglak! :) Gyönyörűek a ezek a torták (is), milyen krémmel töltötted meg?

  VálaszTörlés
 4. Emene köszönöm :) Megnéztelek, szeretek új recepteket kipróbálni, úgyhogy én is rendszeres olvasód leszek.
  A baba csokis és gesztenyés, a cicis vaníliás-gesztenyés, a katica mogyorókrém-csoki, a virágos egy könnyű citromtorta, az autó fehér és étcsokis, a méhecskés pedig citromos krémmel van töltve.
  Ha szeretnéd valamelyiknek a receptjét, szívesen elküldöm.

  VálaszTörlés
 5. Megtisztelsz! :) Igazából a baba torta mozgatja a fantáziámat, a kislányom szeptemberben lesz kétéves, és neki szeretnék ilyen tortát. És hogy melyik receptjét szeretném??? Hmmm... Nehéz kérdés! Mindet!!! :D Jaj, és tehetnél fel a blogra mesefigurás dekorgumi képeket is, az is nagyon érdekel!

  VálaszTörlés
 6. Szia Kera! :-)))
  Óóóóriási gratula Neked mindezért! Rég "találkoztunk" és azóta én is nagy szappan- és tortaimádó lettem. Előzőt "csak" veszem, utóbbit én is készítem. Gyönyörűek a szappankák, majd beszélünk is, remélem! Addig is sok puszi!

  VálaszTörlés
 7. Kata :) Szia.
  Úgy örülök hogy "látlak"... beszéljünk majd skypon valamelyik este! Ha látod hogy bent vagyok írjál! Puszi. Era

  VálaszTörlés