2010. augusztus 10., kedd

Dekorgumi képek
Emene kérésére három dekorgumi kép. Sajnos nem találom a többit, remélem nem vesztek el a múltkor, mikor meghalt a gépünk. Ha megtalálom felteszem őket.

7 megjegyzés:

 1. :) Ezek nagyon szépek! Volt hozzá sablonod, vagy sk készültek? Már nézegettem én is a dekorgumi "lapokat", de nem mertem belevágni...

  VálaszTörlés
 2. Internetről töltöttem a sablonokat, először papírból készültek, majd átrajzoltam a színes dekorgumira. Az alsó fekete réteg látszik az összeillesztések között. Nem nagy ördöngösség, megvan a technikája, csak nagyon aprólékos munka, nagyon precízen kell dolgozni, mert különben nem illenek össze a darabok és csúnya lesz, de jó móka :) Szívesen leírom én hogy szoktam, ha úgy döntesz belevágsz.

  VálaszTörlés
 3. Ezek tényleg gyönyörűek,én is belevágtam,gyerekeimnek szeretnék kedveskedni,de mégsem ilyen szépek :( sablonokat is kerestem,de biztos nem jó helyen,mert nem találtam :( Nagyon megköszönnék minden technikai tanácsot és segitséget.Köszönet előre.Ági

  Ui: pepene1@hotmail.com címre ha lesz kicsi időd,kérlek oda írj :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szükség lesz egy szikére. Vagy "jobb" minőségű (kemény pengés) rövid pengehosszúságú késre (3cm) amit használsz. Én a használt cikk piacon kaptam azt a sötétkék tokozásút darabot. A nyelét megvastagítottam(tekertem rá ragasztó szalagot) mert nem tudtam rendesen megfogni. Egy ív az egy lendületes vágás. A negatív sarkok akkor szépek ha nem faragsz bele. Nem baj ha a tárgy körvonal nem 100%-ban egyezik de az ívek legyenek folyamatosak.

   Törlés
 4. Ha meleg a penge akkor könnyebb vágni. Olyan messziről nézd a műved amilyen messziről más is nézi. Ami neked ronda, másnak még nagyon tetszetős lehet. Előre eldöntöd hogy a felrajzolt körvonal külső vagy belső felén fogsz végig haladni. Körök, oválok a legnehezebbek. A fényképen soha nem látszik a sorja. Ha elégedetlen vagy vágasd ki a darabokat lézerrel.

  VálaszTörlés
 5. Sablon: beírod (cars coloring pages)(winnie the pooh coloring book) a google-ba és a képekre kattintasz

  VálaszTörlés