2010. szeptember 5., vasárnap

Körömvirágos kecsketejszappan - makadámiaolajjal

Körömvirág-makadámiaolaj kecsketejszappan

Olíva-, pálma-, kókusz-, napraforgóolaj, kecsketej, körömvirág forrázat és szárított, makadámiaolaj, aloe vera.

Megrendelésre készült ez a natúr, körömvirágos kecsketejszappan. Pont akkor érkezett a kérés, mikor a kör alakú formát vettem, így a múlt héten, ezzel a szappankával próbáltam ki.

Olyan olajokat választottam, amit minden bőrtípusra jó. Az olívaolaj kíméletesen tisztít, nem hagy rajta zsíros érzetet, ápol és tonizál, gátolja a bőr öregedését, segíti a víz beépülését, hidratál, visszaadja a feszes, fiatalos, rugalmas bőr érzését. A kókuszolaj gyorsan felszívódik, hidratálja a bőrt és jelentősen lassítja a kiszáradását, antibakteriális hatású, nagyon jó habzást ad a szappannak. A napraforgóolaj könnyen felszívódó, minden bőrtípusra fölvihető olaj, magas az E-vitamin-tartalma. A makadámiaolaj egy különleges finom olaj, ekcémára, pszoriázisos bőrbetegségekre kiváló, és a kisbabák bőrére is. Az érett, száraz bőr is hálás lesz érte. Rendkívül bőrbarát, bőrselymesítő. Ha kencét készítek a gyerkőcöknek, a sheavaj mellett mindig teszek bele.
Ha ehhez hozzáadjuk a körömvirág és a kecsketej csodás hatását egy minden bőrtípusra kiváló szappankát kapunk. Illóolaj nincs benne, így a legkényesebb bőrnek is kiváló ápolás.

1 megjegyzés: