2010. december 22., szerda

Áldott, békés karácsonyt mindenkinek....

Van még egy adósságom :) egy nagyon kellemes kötelesség. Sorra érkeztek az ajándékok hozzám az elmúlt hónapokban és még meg sem mutattam őket. Most van a legjobb alkalom, hogy sorra megmutassam őket.

Jelentkeztem Latinka ajándékláncára, több karácsonyi játékra, de a szerencse is mellém szegődött és néha sikerült nyernem :)

Latinka ajándékláncával kezdődött. Kétszer jelentkeztem, első alkalommal Gaby Erikától kaptam szép és bőséges ajándékot. Minden darabot Ő készített fantasztikus kreativitással. A virágmagok remélem kikelnek tavasszal.

Másodszor Kirszti után álltam be a sorba, hát nem bántam meg, az alábbi gyönyörűséget készítette nekem. Ne higgyetek a képnek élőben sokkal, de sokkal szebb :)

Tímel karácsonyi adok-kapok játékára is beneveztem, ahol Gigike lett az én angyalkám és ezt a gyönyörűséges adventi ajtódíszt küldte, ugye milyen szépséges?

Tiffany-Andi karácsonyi játékán is ott volt a helyem. Egy rendhagyó játék volt, saját készítésű dolgokkal lehetett nevezni. Horgolt gömböket, csillagokat, szaloncukrokat és a különleges horgolt csúcsdíszemet küldtem, és 3. helyezett lettem :) Andi ezzel a szépséges kis gyertyatartóval jutalmazott érte:

De itt még nem ért véget a játék, 3 horgolt díszekből és persze szappankából álló csomagocskát ajándékoztam, cserébe pedig én is 3 ajándékot kaptam :)

Elsőnek Diusbd angyalkája érkezett. Azt hiszem megérezte, hogy kinéztem magamnak már a játék elején és egymásé akartunk lenni, egy csodaszép igényesen kidolgozott angyalkát kaptam, nézzétek hát nem gyönyörű?

Másodiknak Rozandi csomagocskája érkezett. Keresztszemes dísz, gyöngyből fűzött angyalka, és osztott hímzőfonal. Ezzel Andi megadta nekem az utolsó lökést a keresztszemes hímzés felé, most tanulgatom az alapokat. Ezért külön köszönet Neki :)

Harmadikként futott be hozzám Magdika csodálatos karácsonyi bőségcsomagja. Nem tudom mit mondhatnék, a képek önmagukért beszélnek. Csodaszép karácsonyi díszek érkeztek benne:

Belinda adventi ajándéknaptárja volt az utolsó ajándékozós játék. Eta horgolt angyalkája és hóembere talált rám, egy nagy tábla milka csoki kíséretében ugrottak ki a borítékból. A gyerkőcök azonnal le is csaptak rájuk, Saci az angyalkát, Oli a hóembert ragadta el rögtön :) A csokin pedig szépen megosztoztak ketten :( Az üdvözlőkártyát nekem adták :)

És itt még nem ért véget a játék. Belinda megfűszerezte az ajádékozást azzal a bizonyos Kulcslyuk játékkal. Nem tudom honnét jönnek ezek a remek ötleteid Belinda, de isten tartsa meg jó szokásod :) Nagyon élveztem a játékot végig és a koronát a végén az tette fel, hogy ezt a játékot én nyertem.

TiffanIlda gasztrokukker játékára is sikerült egy pici receptecskét küldenem, bár a játékot folyamatosan figyeltem, másoltam ki a recepteket, küldeni többet nem volt időm. De Ildi nagylelkűségét dícséri, hogy mégsem maradtam ajándék nélkül :) Íme az ajádnékom:

Több nyereményjátékon is játszottam, imádom az egyedi kézműves tárgyakat. Két alkalommal mellém is szegődött a szerencse :)

Először Cskata játékán nyertem ezt a szép kis neszit, azóta már használatba is vettem, nagyon kedves, praktikus kis darab. Úgy örültem neki, az első nyereményem volt.

Hétfőn újra fantasztikus hírt kaptam: Silerika játékán nagyon szép és ötletes karácsonyfadíszeket nyertem. A csomag még két meglepetést is tartogatott, egy szép, egyedi készítésű üdvözlőlapot és fincsi teákat. (azt nem tudom honnét tudta Erika hogy a zöld tea a kedvencem, talán Ő is egy igazi angyalka :))
Itt is, újra szeretnék köszönetet mondani mindenkinek a csodaszép ajándékokért :)

Áldott, békés karácsonyt, sikerekben gazdag új esztendőt kívánok minden kedves blogtársamnak, blogbarátnőmnek, olvasónak.

Kívánj a szónak nyílt utat,
És a dalnak tiszta hangokat,
Kívánd, hogy mindig úgy szeressenek,
Ahogy szeretnéd hogy szeressenek!

Kívánd, hogy mindaz, amit ma éjjel gondoltál,
Ugyanúgy igaz legyen holnap s holnapután,
Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet,
Békés karácsonyt mindenkinek!

10 megjegyzés:

 1. Ennyi szépséget! Nem csodálom,hogy örülsz:))

  Békés,boldog ünnepet kívánok!

  VálaszTörlés
 2. A postás már csukott szemmel is megtalál Téged:)
  Kívánom, hogy jövőre legalább ennyi ajándékod legyen!

  Köszönöm,hogy játszottál nálam!

  Boldog Karácsonyt!!

  VálaszTörlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 4. Látom, a Mikulás nem élte túl a kalandot! :) Gyönyörű dolgokat kaptál, gratula, és le a kalappal az ajándékozók előtt.

  VálaszTörlés
 5. Mennyi sok szép ajándék! Örülök, hogy én is részese lehettem ennek a sorozatnak!
  Kívánok békés, boldog Karácsonyi Ünnepeket, Neked és kedves családodnak!

  VálaszTörlés
 6. Meg is érdemelted a sok-sok ajándékot, te is annyit adtál! Elmesélem, hogy ahány helyen csak lehetett, kommenteltem az ajándék-csomagjaidért, nagyon-nagyon vágytam rá. És lám: a Tyúkanyó fórumán megnyertem :D Nagyon köszönöm a felajánlást, alig várom, hogy ideérjenek a kincsek! Boldog, egészségben, vidámságban, vásárlókban bővelkedő új évet kívánok!

  VálaszTörlés
 7. Nézz be hozzám kérlek, kaptál tőlem valamit. :)

  VálaszTörlés
 8. Ajándék után, most egy díjacska vár nálam, kukkants át hozzám! :o)

  VálaszTörlés
 9. Ez bizony rég volt! Szívesen benéznék hozzád, ha lenne miért :-))) Kívánom, hogy a tavasz hozza meg a gondtalan boldogságot az életedbe!http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html

  VálaszTörlés